Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Paul Spee nieuwe directeur Mapei

Paul Spee is benoemd tot managing director van lijmen- kittenfabrikant Mapei. Hij is de opvolger van Maarten-Jan Leppink.

Spee werkte eerder bij diverse bedrijven in de bouw en civiele techniek, laatstelijk bij business development manager bij Seal for Life Industries, een bedrijf dat zich bezig houdt met corrosiepreventie en –controle. Eerder werkte hij onder meer als business unit manager bouw bij Sika, producent van chemische producten voor bouw en industrie. Het Italiaanse Mapei is een wereldwijde producent en leverancier van lijmen, kitten en producten voor de bouw. Mapei Nederland werkt vanuit Almelo.

Leppink en Unipro
Spee is de opvolger van Maarten-Jan Leppink die vertrekt naar Lemen Adhesives in Haaksbergen. Lemen Adhesives is gevestigd naast het oude pand van Unipro, ooit begonnen als leverancier van lijmen en nu leverancier van allerlei producten voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Unipro is nog steeds gevestigd in Haaksbergen en zit sinds 2014 in de ‘groenste fabriek van Nederland’. Aardig detail: Leppink werkte ooit bij Uzin Utz, het moederbedrijf van Unipro.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten