Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Pepernotenfauteuil in 15 minuten gestoffeerd

Meubelfabrikant Berendsen heeft vandaag een speciale pepernotenfauteuil in de aanbieding. De fauteuil is gestoffeerd met een speciaal ‘stofferingsprogramma’.

Ronald Elschot, directeur van Berendsen Collection uit Lichtenvoorde, stuurt via Twitter zijn fauteuil de wereld in en Sinterklaas belt op voor een acute bestelling. De fauteuil is helaas niet leverbaar want deze bestaat alleen in digitale versie. Elschot gebruikt hiervoor een visualiseringsprogramma van de Duitse stoffengroothandel Höpke. Met de stoffen van deze groothandel kun je met wat klikken en scrollen in korte tijd een bank of stoel stofferen.

Kerstzetel
Heeft Höpke dan ook pepernotenstof in de collectie? Nee, die stof heeft Elschot van internet geplukt en is daarna even digitaal gaan knippen, spannen, hameren en tacken. ‘Dan ben je zo klaar. Ik doe het wel eens met nieuwe stoffen van een leverancier en dan heb ik soms al een fauteuil ‘bekleed’ voordat ik überhaupt de stalen al in huis heb. Dat doe ik in 15 minuten.’ De fauteuil is dus niet te koop? ‘Nee, helaas. Ik denk dat ik binnenkort wel met een kerstzetel kom. Die wordt bekleed met dennenaaldenstof met naalden die niet prikken.’
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten