Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Prijs voor Pilat & Pilat op beurs Tendence

Meubelfabrikant Pilat & Pilat ontving in Duitsland een prijs voor een product dat in Nederland van de markt is gehaald vanwege de moeizame verkoop. Hoe kan dat?

Tijdens de beurs Tendence, eind augustus in Frankfurt, ontving Pilat & Pilat de FORM 2013, een designprijs die wordt toegekend aan bijzondere producten uit industrie en ambacht. Pilat & Pilat kreeg de prijs voor de houten schaal Diane, een product uit de accessoire collectie van de meubelfabrikant. De schaal zit in Nederland niet meer in de collectie omdat er te weinig vraag naar was. Hoe kan dat?

Mogelijke herintroductie
De agent van Pilat & Pilat in Duitsland, Handelsagentur Andreas Schäfer, stond op de beurs onder eigen naam met daarbij de bewuste rechthoekige houten schaal. Die viel in de smaak bij de Duitse jury en Schäfer kreeg prompt een prijs toegekend. Hoewel de schaal, onderdeel van de famylje collectie van Pilat & Pilat, in Nederland uit de markt is genomen vanwege te weinig animo overweegt de Friese fabrikant deze weer in productie te nemen. Wie hier niet op wil wachten, kan direct bestellen maar moet er dan wel 12 stuks van afnemen.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten