Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Rivièra Maison start winkels met cadeauartikelen en accessoires

Dit najaar wil Rivièra Maison Gifts- & Home Accessories Stores openen waar alleen cadeauartikelen en woonaccessoires te koop zullen zijn.

De winkels zullen kleiner zijn dan de reguliere winkels, zo’n 100 vierkante meter. Het is de bedoeling dat er dit najaar een tweetal van dergelijke zaken komt in Amsterdam en Amstelveen. De rest van de collectie zal worden aangeboden via een tablet zodat klanten eventueel direct meubels kunnen bestellen. De nieuwe formule maakt een snelle expansie mogelijk, zo denkt directeur-eigenaar Henk Teunissen. ‘Winkelruimten van dit formaat zijn veel gemakkelijker te vinden. Daarnaast trekken de cadeauwinkels nieuwe klanten. Een extra windlicht kopen mensen wel, maar niemand koopt zomaar een extra bank.'

Verdere expansie
Hoewel de expansie van lifestyleketen Rivièra Maison de laatste jaren zich vooral buiten de landsgrenzen voltrok, wil de keten ook verder uitbreiden in Nederland. Dit jaar openen de deuren van een vestiging in Den Bosch en voor 2015 staat Zwolle op de planning. Voor Groningen is de keten nog op zoek naar een geschikte locatie.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten