Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Robert Steenman winnaar NK Woningstofferen

Ronald Steenman is de winnaar van het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen dat werd gehouden tijdens de Vakbeurs Parket en Woningstoffeerder in Gorinchem. Tweede werd Sjoerd de Jager en de derde plaats was voor Robert Notenboom.

Het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen (NKW) vond plaats op 30 en 31 maart tijdens de beurs Vakdagen Parket & Woninginrichting in Gorinchem. De jury toonde zich zeer tevreden over het niveau van de deelnemers (11). ‘Het niveau wordt ieder jaar beter’, aldus jurylid Henk Vogelvang. ‘Het lag dit jaar dicht bij elkaar, maar Ronald Steenman stak er met kop en schouders boven uit. Hij is rustig, trekt zich niets aan van zijn omgeving en voert uit volgens de normen. Opvallend was dat hij werkte met een oude techniek namelijk installeren met een schijfje en een rijtje om de ruimte goed uit te mallen.’ Ronald Steenman is zzp-er en werkt onder eigen naam voor diverse opdrachtgevers. Tweede werd Sjoerd de Jager van Sjoerd de Jager woning- en projectstoffering, derde werd Robert Notenboom van Tebbenhoff Woninginrichting.

WoonWerk
Het kampioenschap bestond uit het installeren van een pvc-vloer met drie verschillende inlays en een trap bekleden met twee treden linoleum en twee treden tapijt. De stichting WoonWerk organiseerde het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen, in samenwerking met enige sponsoren. Het kampioenschap werd gehouden tijdens de Vakbeurs Parket en Woningstoffeerder in de Evenementenhal Gorinchem in deze stad.  Deze beurs beleeft vandaag de laatste dag.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten