Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Rondleidingen op Ambiente over trends

Op de beurs Ambiente geven studenten van de Fontys Hogeschool uit Breda rondleidingen over trends. Dat gebeurt aan de hand van het bezoeken van een aantal stands waar tekst en uitleg wordt gegeven.

Studenten van de Fontys Hogeschool zullen tijdens de beurs (8 tot en met 12 februari in Frankfurt) iedere dag rondleidingen geven over trends. De door heb gesignaleerde (mega)trends in de samenleving zijn vastgelegd in een trendboek dat op de beurs wordt gepresenteerd en tijdens de rondleidingen worden exposanten bezocht die producten presenteren die in de diverse trends 'passen'. De rondleidingen vinden plaats in de hallen 4.0 (segment Dining) en 8.0 (segment Living) en starten respectievelijk in de foyer van hal 4.0 en in de Galleria 0. Daar tonen de studenten ook de door hen omschreven trends.

Samenwerking hogeschool - Ambiente
Het is voor de achtste achtste keer dat studenten van de hogeschool tijdens Ambiente trendtours verzorgen. Inmiddels wordt dat op meerdere evenementen en beurzen gedaan en heeft Fontys Hogeschool deze service opgewaardeerd door de geselecteerde studenten future thinkers te noemen. De studenten doen de opleiding International Lifestyle Studies met daarin de module Trendwatching. Het is een van de weinige opleidingen in Europa die hier aandacht aan besteedt en voor de studenten zijn de rondleidingen op de beurs een manier om te wennen aan een mogelijke werkomgeving.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2019 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten