Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Rozenkelim.nl wint prijs van Markplaats Zakelijk

Webwinkel Rozenkelim.nl is onderscheiden met de eerste prijs van de Admarkt Topaward, een prijs die wordt toegekend door Marktplaats Zakelijk aan ondernemers die mede dankzij online adverteren succesvol zijn.

Rozenkelim.nl is een webwinkel die karpetten uit Turkije, Moldavië en Marokko importeert en via het web verkoopt. Volgens Marktplaats Zakelijk, platform voor webwinkels en mkb-ers, is Rozenkelim.nl een mooi voorbeeld van een webwinkel met een nicheproduct die onder meer vanwege het adverteren op Markplaats de naamsbekendheid sterk heeft weten te vergroten in een paar jaar tijd. Dat doet de webwinkel door te werken met Admarkt Topadvertenties, enigszins vergelijkbaar met google Adwords.

Buitenmeubelen en loeizware meubelen
Naast de eerste plaats (goud) ging de tweede plaats bij de Admarkt Topawards naar Buitenkado.nl en was het brons voor Zwaartafelen.nl. Buitenkado.nl is een webwinkel met artikelen als tuimeubelen, barbecues en trampolines en Zwaartafelen.nl kun je letterlijk nemen want het bedrijf is gespecialiseerd in loeizware houten tafels. Daarnaast levert het op beperkte schaal kasten, banken en verlichting. Opvallend is dat ook bij de categorie Jonge Ondernemer Topaward een bedrijf zit dat producten levert die in de woonbranche worden verkocht. Winnaar Bedsupply verkoopt overtrekken, lakens, kussens, spreien e.d.

Sigaar uit eigen doos
De verschillende winnaars zijn veelal actief in een overvolle marlt, maar weten toch bezoekers en - betalende - klanten te trekken. Zij doen dat via Admarkt Topadvertenties, een eenvoudige manier voor professionele verkopers om doelgericht naambekendheid op te bouwen, bezoekers te trekken en producten te verkopen. Admarkt is vergelijkbaar met Google Adwords waarbij adverteerders betalen voor iedere keer dat op een advertentie van hen wordt geklikt. De absolute waarde van de winnaars van de Admarkt Topawards is lastig in te schatten  want het is vooral een sigaar uit eigen doos waarbij Marktplaats Zakelijk vooral zichzelf profileert en hoopt meer adverteerders te trekken.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten