Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Saar-Berks-wint-Nederlands-Kampioenschap-Parketleggen

Saar Berks van Saar Berks Vloerenatelier is maandag de winnaar geworden van het Nederlands Kampioenschap Parketleggen. Dit gebeurde tijdens de Parket Ambachtsdagen die afgelopen zondag en maandag werden gehouden.


Vlnr: winnares Saar Berks, Jan Nieuwland en Pavel Barakazjan (beiden op gedeelte tweede plaats).

In 2014 werd Saar Berks tweede, vorig jaar eindigde ze op de derde plaats en nu dus de winnares met 593 punten van de maximaal te behalen 700. Volgens de jury onderscheidde zij zich door haar creatieve afwerking met zandbranden. Daarbij wordt het hout in zand verhit wat zorgt voor een speciaal effect. Op de gedeelde tweede plaats met 592 punten kwamen Jan Nieuwland van De Parketlegger en Pavel Barakazjan van Bloemen Parket.
Stefan Welp van BRN Parket won bij de aspiranten de Ad van Mierlo Bokaal. De Walter Esch Bokaal ging dit jaar naar Eric Jongmans van Gaffi ParketVormgevers. Dit voor zijn ‘niet-aflatende inzet voor het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs’, aldus de jury.

Het kampioenschap was onderdeel van de Parket Ambachtsdagen die werden gehouden bij de Plinten en Profielencentrale in Wijk bij Duurstede.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten