Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Samenwerking ETC Expo en HTC

Het HTC in Nieuwegein en het ETC in Culemborg zullen tijdens de najaarsbeurzen in elkaars beurscomplex aanwezig zijn om zichzelf te presenteren. Het is de eerste stap naar ‘een mogelijke samenwerking’, aldus een persbericht. 

In het vanmiddag verschenen persbericht, afkomstig van het HTC, wordt de gezamenlijke presentatie gekarakteriseerd als een logische stap. ‘Beide centra bieden een professioneel platform voor de interieurbranche, doelgroepen overlappen elkaar en juist daarom is een gezamenlijke presentatie naar de markt een logische stap.’ Volgens Kitty Ockhuijsen, woordvoerder namens het HTC, is het de intentie om samen op te trekken om zo tot betere resultaten te komen.

Versnelling in samenwerking
ETC Expo en het Home Trade Center zijn al langer met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking en het ‘binnenhalen’ van beurs Woonmodecity binnen de muren van het HTC heeft de samenwerking tussen HTC en ETC versneld. Woonmodecity was een beurs die ieder jaar op een andere locatie werd gehouden en dit najaar onderdak vindt bij het HTC in Nieuwegein. Hoewel Woonmodecity in principe niets te maken heeft met de beide beurscomplexen en de beurzen die daar plaatsvinden, is het besluit om dit najaar bij het HTC in te trekken een teken van samenwerking tussen verschillende beurzen die vroeger elkaar deels beconcurreerden. Ook de samenwerking tussen HTC en ETC is in dit verband geen onlogische ontwikkeling.

Presentatie
Concreet betekent het dat ‘wij daar zichtbaar zullen zijn en zij bij ons zichtbaar zijn’, aldus Ockhuijsen. ‘Wij zijn nog in overleg hoe we ons zullen presenteren.’ Het betekent dat het Home Trade Center zich met Interiors United (zoals de beurs vanaf dit najaar heet) zal presenteren in Culemborg en dat andersom ETC Expo zich in Nieuwegein zal presenteren met EliteNL, de naam voor de najaarsbeurs in het ETC.
EliteNL zal plaatsvinden van 1 t/m 4 september en Interiors United wordt gehouden van 9 t/m 12 september.

Meer informatie: http://www.interiorsunited.nl/ en http://www.etcexpo.nl/

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten