Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Scoren met stoelen

Met de zogenaamde shirtstoel wil meubelagent Hans van Duinen scoren. Het gaat om een gewone eetkamerstoel die wordt ‘gestoffeerd’ met (voetbal)shirt dat wordt aangeleverd door de koper.


Trek een shirt over een stoel en noem dat een shirtstoel. Doe dat met shirts van een aantal voetbalclubs, zet die op rij in een voetbalstadion, maak een website waarop staat hoe je de stoel kunt bestellen en wacht tot er gescoord wordt, lees: besteld wordt. Dat is in het kort de werkwijze die Hans van Duinen voor zich ziet in het vermarkten van de door hen bedachte ‘shirtstoel’. Dat is een normale eetkamerstoel die is overtrokken met een shirt, naar verwachting meestal een voetbalshirt.

Zelf aanleveren shirt
Meubelagent van Duinen bedacht de shirtstoel met de gedachte dat fans idolaat zijn van hun club en dat willen laten blijken. Dus waarom zouden die fans naast petjes, sjaals en shirts geen stoel van hun favoriete club willen hebben? De stoel wordt geleverd door Super-fan, een dochteronderneming van Hans van Duinen Agenturen, het shirt wordt geleverd door de fan zelf. Die kan de stoel bestellen via de site, het shirt opsturen en de aangeklede stoel na 4 tot 6 weken ophalen bij ‘de dealer’. Hij kan ook het shirt inleveren bij de winkelier en de stoel daar later ophalen.

Iedere afbeelding mogelijk
Het aan te leveren shirt kan iedere bedrukking hebben en hoeft niet per se het logo van een voetbalclub te hebben, het kan ook een afbeelding van een favoriete band, artiest of wat dan ook hebben. Voorwaarde is wel een XXL formaat. De stoel wordt geleverd in witte of zwarte lederlook met witte of zwarte poten. ‘Stoffeerder’ is Gorissen Furniture uit Gronsveld.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten