Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Standhouders ETC Expo positief over beurs

De beurs op het ETC Expo gaf standhouders reden tot optimisme. Een kwalitatief goed bezoek, enthousiasme bij bezoekers en ook een leuke ordering leidde tot positieve geluiden. 


Hoewel het nog midden winter is, leek het soms wel een beetje voorjaar in het ETC tijdens de beursdagen van 26 t/m 29 januari. Bloemen op de tafels, frisse kleuren van de nieuwe stoffencollecties en vooral een redelijk opgewekte stemming karakteriseerden de beurs. ‘Het was de beste beurs die ik ooit heb gehad’, verklapt Claire Declemy van Belliny. ‘Zou het komen door mijn goede collecties?’

Beste beurs ooit
Ook Henry Kippers van Kippers Agenturen laat weten ‘ de beste beurs sinds jaren’ te hebben gedraaid. ‘Ik heb goed geschreven en een paar nieuwe klanten binnengehaald. Er is ook goed gereageerd op de meubels die wij nu aanbieden.’ Ook andere standhouders laten veelal optimistische geluiden horen. Er wordt niet meer geklaagd over ‘teveel stylistes’ of ‘ te weinig winkeliers’ en dat consumenten twee dagen toegang hadden vindt men over het algemeen prima. Op de consumentendagen (zaterdag en zondag) waren er diverse activiteiten voor de bezoekers. Zo hield op zondag het Perscentrum Wonen een presentatie over woontrends die goed in de smaak viel.

Verbreding aanbod
Bart Brugman, oude rot in het vak maar relatief nieuw in het centrum in Culemborg, is blij dat het gepraat over crisis of slechte economie totaal is verdwenen. ‘Daar hoeven wij het niet meer over te hebben en dat maakt het werk een stuk makkelijker. De markt is lastig, maar het is niet anders. Ik heb het druk gehade.’ Brugman zegt blij te zijn met de komst van Zimmer & Rohde en weet ook te melden dat JAB en Sahco Hesslein binnenkort aanwezig zullen zijn. ‘Dat is positief, dat betekent een verbreding van het aanbod.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten