Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Streep door projectmeubelbeurs Orgatec

Vorige week liet de Koelnmesse nog weten dat projectmeubelbeurs Orgatec zou doorgaan, nu blijkt het tegendeel. De tweejaarlijkse beurs gaat in oktober niet door en de eerstvolgende editie is in 2022.
 


Hoewel het wat betreft de aanmeldingen voor de beurs er dit voorjaar 'excellent' uitzag, heeft de organisatie van de Orgatec besloten om de beurs vanwege corona toch niet te laten doorgaan. 'Een grote meerderheid' van zowel exposanten als bezoekers heeft te kennen gegeven af te zien van een beursbezoek waardoor de organisatie zich genoodzaakt ziet de beurs van de agenda te schrappen, zo laat zij in een vandaag verschenen persbericht weten. 'Actuele Covid-19 ontwikkelingen', liggen hieraan ten grondslag, aldus het bericht.

Volgende editie in 2022
De beursorganisatie richt de blik inmiddels direct op de toekomst en dat is in dit geval twee jaar verder want de tweejaarlijkse cyclus waarin Orgatec wordt gehouden, blijft bestaan. Het betekent dat de volgende editie van de beurs in oktober 2022 zal plaatsvinden.
Wel wordt nog gezocht of een deel van de beurs kan worden gekoppeld aan de meubelbeurs IMM die in januari 2021 zal worden gehouden.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten