Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Studiedag slaapadviseurs

studiedag

Op maandag 21 mei vindt in het Home Trade Centre in Nieuwegein Bed & Slaap plaats, een ‘bijblijfdag’ voor slaapadviseurs. Deelnemers aan deze dag kunnen workshops en lezingen volgen van ‘prominenten uit de branche’.

’s Morgens is er een algemeen programma met een tweetal lezingen, ’s middags kunnen de deelnemers meedoen aan verschillende workshops. Daarin gaat het om ‘slaaptechnische’ zaken,  productgerichte informatie, de relatie tussen medische problemen en bedsystemen en  bedrijfseconomisch zaken. De dag is bestemd voor verkopers die op winkelniveau zich bezig houden met de verkoop van bedden en matrassen. De bijeenkomst Bed & Slaap is een initiatief van WoonWerk in samenwerking met CBW-Mitex, Euretco en het Home Trade Center.

Workshops
In de ochtend zijn er een tweetal lezingen:  Waarom productkennis niet verkoopt door Richard Beune van het bedrijf T2C en Pascal Mannekens vertelt over Slapen en rugklachten. Dezelfde heren verzorgen in de middag ook een van zeven workshops. In zijn totaliteit zijn dat Natuurlijk beter slapen door Kees Kwakman van Slaapcoach, Specifieke rugaandoeningen en bedsystemen door Pascal Mannekens, Bijverkoop in de beddenbranche door Richard Beune van T2C, Latex & talalya latex door Cees Zielman van Radium Foam, Schuim door Bert van Dijk van Recticel, Samenwerken in de keten door Werner Op 't Eijnde en Irene Veenema van Euretco wonen en Bestaat uw winkel nog in 2013 door Anna Hutten Branchemanager wonen CBW-Mitex. 

50% korting
De bijeenkomst Bed & Slaap is een initiatief van WoonWerk in samenwerking met CBW-Mitex, Euretco en het Home Trade Center.Verkoopmedewerkers kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de dag. De dag begint om 9.30 uur en eindigt om 16.00 uur met een hapje en een drankje. Medewerkers in een slaapspeciaalzaak krijgen 50% reductie op de normale prijs van €  95,00 en betalen slechts € 49,50.
Meer informatie en aanmelden via  www.werkeninwonen.nl/eventbedenslaap.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten