Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Stylisten BNS Crisp geven interieuradvies in bouwmarkt Karwei

Bouwmarkt Karwei begint met het geven van persoonlijk interieuradvies dat wordt gegeven door stylisten van branchevereniging BNS Crisp. In eerst instantie gaat het om een pilot in achttien winkels.
 


Vanaf 3 oktober kunnen consumenten stylingadvies krijgen bij een aantal vestigingen van Karwei. 'Nu thuis een nóg belangrijkere plek is geworden, zijn Nederlanders massaal aan het klussen en inrichten geslagen. Soms kunnen ze daar wel wat advies bij gebruiken', zegt Mariëlle Rooswinkel, manager marketing communicatie en formule bij Karwei. Volgens haar is Karwei de eerste bouwmarkt die advies op maat gaat geven. De adviezen worden gegeven door stylisten die zijn aangesloten bij BNS Crisp, beroepsvereniging van stylisten.

Pilot in achttien winkels
Een adviesgesprek van een uur kost 59 euro. Wie binnen een maand na het gesprek een aankoop doet van 500 euro of meer in de desbetreffende bouwmarkt of via de online bestelzuil in die bouwmarkt krijgt de kosten van het gesprek retour. De adviesgesprekken vinden alleen plaats in het weekend en zijn voorlopig beschikbaar in achttien winkels van de keten. In totaal telt de keten momnteel 132 vestigingen.

Meer informatie: www.karwei.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten