Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Stylistenvereniging Crisp houdt vakdag

Stylistenvereniging BNS Crisp houdt op 5 november in Amsterdam voor haar leden een vakdag. Tijdens de dag zijn er diverse lezingen en workshops. Naast informatie over trends gaat het ook om productinhoudelijke workshops van diverse leveranciers.

De dag wordt gehouden in een tweetal speciale showrooms. Allerseerst is dat de vorige maand geopende Architecten Showroom Amsterdam waar diverse bedrijven die aan de interieurbranche gerelateerde producten leveren zijn gevestigd. Deze zullen de Crisp-leden via lezingen en workshops van informatie voorzien. Dat zijn Mosa, Forbo, Eurocol, Rockfon, DanSign, Ohmann, XAL, Bolon, Bute, Desso, Silent Gliss en Concept Chair. Ook bedrijven die gevestigd zijn in de nabij gelegen Concept Gallery (eveneens een showroom die is gericht op professionals in de projectinrichting) doen mee. Dat zijnSenso, de Ploeg, Limited Edition, Thonet en Oligo.

Vastgoedstylisten
Het Perscentrum Wonen zal een presentatie geven over de laatste woontrends en speciaal voor vastgoedstylisten is er een lezing van Dynamobel over ‘natuurlijk huisvesten’. Tijdens de lunch kunnen deelnemers speeddaten met vertegenwoordigers van diverse bedrijven. De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een borrel.

Meer informatie: www.bnscrisp.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2019 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten