Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Thuisin lanceert verf-shop.nl

Met het lanceren van de webwinkel verf-shop.nl betrekt franchiseorganisatie Thuisin de online verkoop nog verder bij de verkoop via de winkels.

Via verf-shop.nl kunnen consumenten verf en benodigdheden als plamuur, kwasten, reinigingsmiddelen, bakjes, schuurpapier etc. bestellen. Het afhalen kan in een van de 28 winkels van Thuisin en het is ook mogelijk de bestelling thuis te laten bezorgen. Het is ook mogelijk om dat ter plekke te laten doen op de plaats waar geklust wordt. Iemand die bijvoorbeeld in een jachthaven bezig is met zijn boot kan daar de bestelling laten afleveren.

Filteren
Bezoekers van de site kunnen filteren op type verf, toepassing (beton, vloer, schutting), glansgraad, type verf (muurverf, grondverf, lak) en binnen/buiten. Dat maakt snel en gericht zoeken mogelijk. De site is nog in opbouw en de winkel moet nog verder worden gevuld en dat zal volgens Thuisin-directeur Mark Brouwer de komende weken gebeuren. Volgens hem is de shop een prima middel voor extra verkoop in de winkel want daar gaan volgens hem de mensen toch graag heen. ‘Wij kunnen zien dat ongeveer de helft van de mensen googlen naar een fysieke winkel. Zij willen graag een gezicht zien en persoonlijk advies, zeker bij het kopen van een halffabrikaat als verf.’

Koppeling naar winkel
Iemand die online bestelt, wordt via de postcode ‘gekoppeld’ aan dichtstbijzijnde Thuisin winkel en deze krijgt het geld op de rekening gestort en ook de inkoopfactuur. De site is op deze manier een soort verlengstuk van de plaatselijke winkel.
Verf-shop.nl is een van de 36 webwinkels die Thuisin inmiddels in de lucht heeft. Andere shops zijn onder meer pvc-vloeren.nl, pvcstroken.nl, tapijtshop.nl, rolgordijnen-shop.nl, blinds-shop.nl, kastenopmaat.nl en behang-shop.nl.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten