Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Trends in breed perspectief op Heimtextil

Heimtextil is dé beurs om te zien wat de komende trends zijn op het gebied van interieurtextiel. Naast de trendshow zijn er op de beurs talloze activiteiten waarop een link wordt gelegd naar de trends.


De trends van de beurs komen samen in de Trendshow waarbij de vier geselecteerde trends worden verbeeld via een groot aantal stalen van aanwezige exposanten. Stoffen, kleuren, dessins, materialen en nieuwe technieken en toepassingen worden hier aanschouwelijk gemaakt. De Trendshow wordt gehouden in een aparte hal, het Forum. Tijdens de beurs is ook het Trend Book verkrijgbaar, dat dit keer is verzorgd door het Stijlinstituut Amsterdam onder leiding van Anne Marie Commandeur.

Lezingen over trends
Commandeur is naast trendwatcher Joke Schotalbers en stoffenspecialist Milou Ket een van de vele sprekers die zullen optreden in het Forum tijdens een uitgebreid lezingenprogramma dat doorlopend tijdens de beurs wordt gehouden. Ook hier zullen trends in brede zin de focus zijn waarbij onder de invloeden van architectuur, mode en design aan de orde zullen komen.

Trends in de praktijk
In hal 11.1 D10 is een speciale show onder de naam Be Inspired. Hier zullen ideeën getoond worden voor retailers in woontextiel. Kant-en-klaar producten, topkwaliteit producten en ‘duurzaam textiel’ zal hier worden getoond.
In hal Hall 3.0 zal het Duitse ‘Deco Team’ lezingen geven en concepten tonen die rechtstreeks verwijzen naar de Heimtextil trends.

Meer informatie: www.heimtextil.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2019 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten