Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Trends ontdekken op Ambiente

Geen tijd om zelf op zoek te gaan naar de trends op Ambiente? Nederlandse studenten van opleiding Trendwatcher van de Fontys Hogeschool in Tilburg leiden bezoekers rond en geven tekst en uitleg. 

Vrijdag begint in Frankfurt Ambiente en het zal niet meevallen om onder de 4700 exposanten van deze grote beurs te ontdekken wat de nieuwigheden zijn. Of te zien wat de mogelijke trends voor dit jaar gaan worden. Alleen al voor het segment Living zijn er 1100 exposanten en het wordt lastig om uit hun aanbod een soort algehele lijn te halen. Om bezoekers hierbij te helpen geven tijdens de beurs (7 t/m 11 februari) studenten van de Fontys Hogeschool uit Tilburg rondleidingen. De studenten volgen de opleiding International Lifestyle Studies en zijn dus de trendwatchers van de toekomst.

Presentatie en blog
De studenten kiezen hun favoriete producten en geven daarover uitleg tijdens rondleidingen. De rondleidingen zijn vanaf zaterdag (8 februari) t/m de laatste dag van de beurs, iedere dag om 14.00 en 16.00 uur. Groepen kunnen op afspraak een exclusieve rondleiding krijgen. Tijdens de beurs showen de studenten de resultaten van hun speurtocht op de beurs met een eigen presentatie op een eigen stand in de foyer van hal 11.0. Ook houden zij actief een blog bij.

Reserveren voor de rondleiding en meer informatie: www.ambientetrends.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2019 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten