Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Trendshow en trendrondleidingen op Ambiente

Tijdens de beurs Ambiente zijn er diverse rondleidingen waarbij bezoekers tekst en uitleg krijgen over trends, producten en de achtergronden hiervan.

Aanstaande vrijdag begint in Frankfurt Ambiente. De beurs telt ongeveer 2700 exposanten die samen zorgen voor een gigantisch aanbod. Een verdeling in de segmenten Dining, Living en Giving zorgt voor een zeker overzicht, maar het blijft lastig om een goed overzicht te krijgen van het enorme assortiment dat geboden wordt. Tegelijkertijd willen bezoekers graag weten wat de te verwachten trends zijn of welke opvallende nieuwe producten aanwezig zijn. Een selectie van producten die bij de diverse trends horen, zijn te vinden in Galleria 1, tussen de hallen 8.0 en 9.0. Ook zijn er dagelijks lezingen over (onder meer) trends.

Rondleidingen
Studenten van de Hogeschool Fontys uit Breda zijn tijdens de beurs aanwezig als trendscouts om (trendy) producten te ontdekken bij exposanten. De resultaten van hun speurtochten zijn te zien op de eigen stands in de foyers van de hallen 11.0 (Living sectie, 14.00 en 16.00 uur) en 4.0 (Dining sectie, 12.30 en 16.00 uur). Vanaf deze plekken starten dagelijks rondleidingen waarbij de studenten tekst en uitleg zullen geven over de door het ‘ontdekte’ producten.

Meer informatie: www.ambiente.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten