Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vakdagen Parket & Woninginrichter wil vernieuwen en verbreden

De beurs ‘Vakdagen Parket & Woninginrichter’ wil uitbreiden met meubelstoffen, geeft onderdak aan een wedstrijd meubelstofferen en er komen stijlkamers die worden ingericht door stylisten.

De beurs ‘Vakdagen Parket & Woninginrichter’ in Gorinchem wil zich voor de komende editie (10 t/m 12 oktober) vernieuwen door het toevoegen van nieuwe elementen. Er komt een zogeheten stoffenplein waar aanbieders van meubelstoffen zich zullen presenteren. Hierop aansluitend wordt er een wedstrijd meubelstofferen gehouden die openstaat voor alle stoffeerders. Het is de bedoeling dat dit een volgende keer uitgroeit tot het Nationaal Kampioenschap Stofferen, net zoals Nederlands Kampioenschap Woningstofferen dat al een paar jaar tijdens de beurs wordt gehouden.

Ingerichte stijlkamers
Ook nieuw is een zogenaamde trendsluis aan het begin van de beurs, een ruimte waar iedereen doorheen moet. Deze zal worden voorzien van stijlkamers die worden ingericht door leden van stylistenvereniging BNS Crisp met producten van exposanten. Meer dan voorheen wil de beursorganisatie meer aandacht voor raamdecoratie, wandbekleding en stoffering, naast de diverse soorten vloerbedekking, de oorsprong van de beurs. Daarnaast laat de organisatie weten dit jaar te komen met een ‘omvangrijk kennisprogramma met onderwerpen als cijfers & trends, customer journey en nieuwe businessmodellen in de retailsector.’

Meer informatie: www.evenementenhal.nl

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten