Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Van Es per januari verder als Essenza Home

Producent en distributeur Van Es Home gaat per januari verder onder de naam Essenza Home. Onder dezelfde naam is inmiddels een eerste winkel geopend.


In winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht staat de eerste Essenza Home Store. In de winkel worden bed- en badtextiel, homewear en accessoires verkocht. In 2013 zullen meerdere Essenza Home stores geopend worden in de grotere steden van het land. De naam Essenza verwijst naar het eigen merk dat Van Es Home al enige jaren voert. Daarnaast heeft het onder meer licenties van Marc O’Polo, PiP studio, lief!, At Home with Marieke, STGD en Nijntje.

Direct vermarkten
De winkel in Utrecht is gevestigd in een zaak waar vroeger Burmann zat, een keten van retailorganisatie Intres. Vorig jaar nam Van Es Home deze keten over. Met de overname van de winkels en de eerste Essenza Home Store zet de leverancier van een ‘inspirerend homestyling concept’ de eerste stap in het direct vermarkten van de diverse merken. Het is een volgende stap in de multi-brand, multi-channel en multi-country strategie waarbij Van Es Home zich sterker wil profileren naar de eindconsument. De diverse merken worden ook in binnen- en buitenland gedistribueerd onder een groot aantal retailers.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten