Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Veel vloeren op Vakdagen Parket & Woninginrichter

Veel aanbieders van vloeren en weinig leveranciers van interieurstoffen zullen aanwezig zijn tijdens de Vakdagen Parket & Woninginrichter. Nieuwkomers: behangleveranciers.

                      
Over een kleine 2 weken beginnen in Gorinchem de Vakdagen Parket & Woninginrichter. Naar verwachting zal het aantal deelnemers iets kleiner zijn dan vorig jaar, maar zullen de accenten grotendeels hetzelfde blijven. Dat betekent dat vooral aanbieders van vloerbedekking aanwezig zullen zijn met een oververtegenwoordiging van het segment harde vloeren (parket en laminaat). Aan de andere kant zijn dat aanbieders van tapijt en daar tussenin zitten de pvc vloeren die door heel veel exposanten in hun assortiment zijn opgenomen. Want pvc wordt zowel door de ‘zachte’ als de ‘harde’ aanbieders gezien als een product waar vraag naar is.

Veel pvc vloeren
Het is mede een reden waarom mFLOR als producent van pvc vloeren aanwezig is, terwijl de groothandels Bosgoed en Peitsman ook op de beursvloer staan, onder meer met pvc van mFLOR. Overigens is ook TFD aanwezig als pvc-producent. Nieuwkomers op de beurs zijn zijn onder meer Tulipan/Fuggerhaus (gordijnstoffen) en behangleveranciers Noordwand en AS Creation. Qua oppervlak en indeling is er een evenwichtige verdeling tussen ‘hard’ en ‘zacht’.

Activiteiten
Tijdens de beurs zijn er diverse activiteiten. Zo zullen het Nederlands Kampioenschap Parketleggen en het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen worden gehouden. Ook wordt 'Het Beste Parket-idee' gelanceerd, een initiatief van Platform Parketbranche (PPb). De winnaar ontvangt de Walter Esch Bokaal, genoemd naar PPb-voorzitter Walter Esch. Op het ‘demoplein’ krijgen exposanten de gelegenheid om demonstraties en presentaties te geven over hun producten met ‘toegevoegde waarde’.

Openingstijden
De Vakdagen Parket & Woninginrichter worden gehouden in de evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op maandag 8 april van 11.00 – 21.00 uur en de 9e en 10e van 13.00 – 21.00 uur. 

Meer informatie: www.evenementenhal.nl.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten