Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Verantwoord prikken op Bulletin Board als Stylepad

De Stylepads van Dock Four zijn nu ook verkrijgbaar als Bulletin Board van Forbo. Het prikbord van linoleum wordt daarmee een praktisch en modulair product met een leuk kleurtje.

Stylepads van Dock Four zijn modulaire elementen die je aan de muur hangt. Binnen een gestandaardiseerd frame kan dat worden 'opgevuld' met stof, hout, metaal, een print naar keuze, akoestisch materiaal, met ingebouwde klok, als organizer met 'zakjes'.of  met banden om bijvoorbeeld een plankje in te schuiven. Nu dus ook als bulletin board van linoleum.
Het linoleum is wat zachter dan de variant die gebruikt wordt als vloerbedekking en daardoor kun je er bijvoorbeeld probleemloos punaises in prikken. Door de elasticiteit van het materiaal is het 'zelfhelend' waardoor er geen gaatjes achterblijven als je een punaise eruit trekt.

Duurzaam product
Het bulletin board van Forbo bestaat al jaren en wordt geleverd in rollen waardoor je zelf het formaat kunt bepalen. Door de samenwerking met Dock Four wordt dat formaat letterlijk ingekaderd in een viertal formaten. Het is als Stylepad verkrijgbaar in 15 kleuren. Volgens Dock Four is het bulletin board hygiƫnisch, sterk, tijdloos, praktisch en duurzaam. Bij dat laatste wordt onder meer gewezen op de ingrediƫnten waarmee linoleum wordt gemaakt: lijnzaadolie, hars en fijn gemalen kurk.


Praktisch en esthetisch
Dock Four is en zusterbedrijf van B&C, maar opereert volledig zelfstandig en bedient ook een andere markt. De Stylepads worden vooral geleverd aan de projectmarkt waarbij praktisch nut en esthetische uitstraling hand in hand gaan. Sinds kort is er ook een versie leverbaar in combinatie met een whiteboard. Recentelijk werd Stylepads onderscheiden met de erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) in de categorie 'beste vormgeving'.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten