Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Verffabrikant Histor introduceert ‘kleurbedenktijd’

Verffabrikant Histor introduceert het begrip kleurbedenktijd. Consumenten kunnen een kleur 30 dagen ‘op proef’ nemen. Bevalt deze niet en willen zij een andere kleur dan wordt deze vergoed zodat de consument altijd tevreden is met het resultaat.

Uit onderzoek onder consumenten blijkt dat mensen vaak bang zijn om de verkeerde kleur te kiezen omdat ze het moeilijk vinden zich voor te stellen hoe een kleur er thuis ‘in het echt’ uitziet, zo meldt Histor. Daarom introduceert het verfmerk de ‘kleurbedenktijd’ waardoor  mensen de gekozen verfkleur thuis kunnen uitproberen. Als zij dan toch niet tevreden zijn met het resultaat mogen zij gratis een nieuwe verfkleur uitkiezen. Dat wil zeggen dat zij het aankoopbedrag van de ‘juiste’ kleur terugkrijgen.

Experimenteren met kleur
‘Kleur is ontzettend belangrijk in een ruimte, maar het is voor veel mensen moeilijk voor te stellen hoe een kleur staat in hun interieur. Wij willen het kiezen van een kleur verf makkelijker en leuker maken door mensen de geruststelling te geven dat er niets mis kan gaan. Onze actie kan ze aanzetten om eens te experimenteren met een andere kleur. Is het resultaat toch anders dan ze hadden voorgesteld, dan kunnen ze gratis nieuwe verf aanschaffen’, zegt Floor Zandee, brand manager van Histor.’ Met de kleurbedenktijd (30 dagen) geeft Histor nu een garantie dat consumenten tevreden zijn met de door hen gekozen kleur. De kleurbedenktijd geldt voor alle lakken en muurverven van Histor, zowel kant-en-klaar als mengverf.

Gefaseerde uitrol actie
Hoe werkt de kleurbedenktijd? Wie niet tevreden is met de gekozen kleur kan een formulier invullen, de aankoopbonnen van de verf scannen, een foto maken van het schilderwerk met de ‘verkeerde kleur’ (minimaal de helft van het oppervlak) en alles online of per post opsturen naar Histor. Het aankoopbedrag van de ‘juiste’ verf wordt dan vergoed.
De actie start bij Gamma en loopt tot begin december. Vanaf 7 december t/m 27 december loopt de wel-goed-geld-terug actie bij Karwei en daarna geldt de regeling voor alle verkooppunten van Histor.

Meer informatie: www.histor.nl/kleurbedenktijd.nl

 

 


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten