Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vespo licentienemer van lief! Lifestyle

Groothandel en distributeur Vespo Home Textiles gaat per januari 2013 de producten van het lifestylemerk lief! nationaal en internationaal vermarkten.


Vespo Home Textiles gaat bed- en badtextiel, sierkussens, hand- en theedoeken van lief! verkopen in de jongens-, meisjes- en volwassenenlijn. Vespo levert nationaal en internationaal bed- en badtextiel aan distributeurs en groothandels. Daarbij zet het bedrijf sterk in op bekenden merken als De Smurfen, Lego, Sesamstraat en de Efteling en daar komt nu lifestylemerk lief! bij. De eerste presentatie daarvan is te zien op beurs Heimtextil, begin januari.

Uitbreiding lifestyle
Lief! Lifestyle is een Nederlands merk met typerende pastelkleuren die gebruikt worden voor een breed scala producten. Naast dekbedovertrekken, kussenslopen, handdoeken, sierkussens en badjassen horen daar ook bij kinderkleding, knuffels, behang, meubels, serviesgoed, cosmetica, lampen en accessoires. Vespo directeur-eigenaar Ed Veelenturf: ´We zijn verheugd met deze prachtige toevoeging aan ons portfolio. Naast de diverse karakterlicenties gaan we ons nu verder profileren op lifestyle-gebied.´
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten