Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

VIA kiest Christel Janssen als agent van het jaar 2014

Christel Janssen van The House of Furniture is uit de VIA-gelederen (Vereniging Interieur Agenten) gekozen tot agent van het jaar. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse agentendag in Zaandam.

Christel Janssen (l) ontvangt de eerste prijs van VIA-voorzitter Hans van Duinen.

Christel Janssen is samen met haar man eigenaar van The House of Furniture en levert woon- en slaapprogramma’s in het segment lifestyle. The House of Furniture levert aan winkeliers zowel uit de eigen collectie als onder private label. Een sterk punt voor haar uitverkiezing was volgens de jury dat zij personeel van winkels erbij betrekt om te kijken welke producten het best bij de winkel passen. Ook advies over styling behoort tot haar takenpakket. Een sterk punt van The House of Furniture is maatwerk. Janssen werd door de jury unaniem verkozen tot agent van het jaar en zij de opvolger van Bart Brugman die vorig jaar de titel in de wacht sleepte.

Design District
Janssen moest het in een pitch opnemen tegen twee andere genomineerden voor de titel, Gerben Kestens van Kestens Agenturen en Marc Spakman die onder eigen naam opereert. Kestens (3e in de race) viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum in de branche en levert  meubelbeslag aan de meubel- en keukenindustrie. Ook Marc Spakman (2e plaats) zit 25 jaar in de meubelbranche waarvan de laatste 13 jaar als meubelagent. Hij heeft een eigen showroom in Wezep en is actief op social media. De verkiezing tot agent van het jaar vond plaats tijdens de jaarlijkse agentendag die werd gehouden op het terrein van de beurs Design District in Zaandam.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten