Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Voorjaarseditie beurs All4Home geschrapt

De decoratievakbeurs All4Home in februari gaat niet door. De nieuwe opzet trok te weinig belangstellenden. De najaarseditie in augustus vindt wel doorgang.



All4Home wilde in februari starten met een andere opzet voor de beurs, maar dat vond te weinig weerklank bij potentiële exposanten. Beperkter in omvang, aantal deelnemers en tijdsduur zouden de kenmerken moeten worden voor de decoratie-, cadeau- en bloemistenbeurs. Ook werd de naam veranderd en gekozen voor een andere locatie dan het gebruikelijke Brussels Expo. Het zou een nieuw beursconcept worden waarbij het idee van een traditionele beurs naar de achtergrond zou verdwijnen.

No nonsense
Het idee sloeg echter niet aan bij mogelijke deelnemers en daarom besloot organisator Claever Associates het evenement te schrappen. De najaarseditie gaat gewoon door en zal uiterlijk hetzelfde karakter hebben als voorgaande jaren, zo laat de organisator weten. Volgens de website zal de beurs ‘sterk’, ‘kort & krachtig’ en ‘no nonsense’ zijn. All4home wordt gehouden in Brussels Expo van 27 t/m 29 augustus.

Meer informatie: www.all4home-fair.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten