Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

'Vrouwen in het Parket' praten over opvolging

Opvolging in het familiebedrijf was een belangrijk thema tijdens de vierde bijeenkomst van ‘Vrouwen in het Parket’, een initiatief van groothandel Plinten & Profielen Centrale.



Ongeveer 80% van de ‘Vrouwen in het Parket’ werkt in een familiebedrijf, zo weet de Plinten Profielen Centrale (PPC). De groothandel uit Wijk bij Duurstede koos daarom (in het eigen bedrijf) opvolging tot het centrale thema van de vorige week gehouden bijeenkomst ‘Vrouwen in het Parket’. De zussen Carole en Liane de Ruijter van het bedrijf Succesvolle Opvolging vertelden de 29 deelneemsters aan de bijeenkomst over de aanpak van opvolging in het bedrijf. Ook waren er workshops over non verbale communicatie en ‘het effect van kleur op je uitstraling’.

Netwerkgroep
De bijeenkomst was de eerste bijeenkomst van dit jaar van ‘Vrouwen in het Parket’, een initiatief van Lisa Augustin-Klaassen, directeur-eigenaar Plinten & Profielen Centrale. Het heeft als doel vrouwen in de parketbranche hun kennis en ervaringen te laten delen, elkaar te inspireren met hun vakwerk, elkaar te ondersteunen en te helpen. De netwerkgroep telt momenteel ruim 40 leden. De groep, opgericht in 2016, houdt twee keer per jaar bijeenkomsten.

Meer informatie: www.plintenenprofielencentrale.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten