Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vt wonen & designbeurs vraagbaak voor inrichten en verbouwen

Morgen start de vt wonen & designbeurs. Mensen die geïnteresseerd zijn in inrichten of verbouwen kunnen van 2 tot en met 7 oktober terecht in de RAI in Amsterdam.

De vt wonen & designbeurs, voorheen bekend als de Woonbeurs, is de grootste consumentenbeurs op het gebied van inrichten en verbouwen van de woning. Fabrikanten, groothandelaren, winkeliers, winkelketens, importeurs, agenten, webshops, maar ook adviesbureaus, architecten en stylisten zijn aanwezig met producten of advies. Het aanbod is breed: onder meer vloeren, verlichting, verwarming, meubels, bedden, keukens, behang, verf, sanitair, zonwering, raamdecoratie en woonaccessoires zijn er te vinden.

Breed palet exposanten
De beurs biedt onderdak aan talloze bedrijven en merken die primair aan de retail leveren, maar ook winkeliers, zelfproducerende ontwerpers en bedrijven die zowel de fysieke retail bedienen als webshops en vaak ook zelf online verkopen, zijn te vinden op de beurs. Ook zijn er exposanten die direct op de beurs verkopen.

Advies
Naast een groot aanbod van producten voor de complete inrichting van het huis is er ook veel ruimte voor advies. Zo kunnen bezoekers advies krijgen van stylistes van BNS Crisp over hun inrichting of bijvoorbeeld specifiek kleurgebruik. Ook zijn er adviseurs die informatie geven over lichtontwerpen, tuinontwerpen en verbouwingen. Iedere dag zijn er lezingen en workshops over diverse onderwerpen.

Ingerichte huizen
De beurs wordt georganiseerd door uitgeverij Sanoma die het evenement gebruikt om de eigen woonbladen prominent onder de aandacht te brengen. Dat geldt allereerst voor het vlaggenschip vt wonen. Dit blad heeft een eigen 'huis' op de beurslvoer, ingericht in de stijl van het blad. Ook de andere bladen van Sanoma hebben hun eigen ingerichte huis.
De naam vt wonen & designbeurs doet vermoeden dat er veel design te zien zal zijn op de beurs, maar dat is niet het geval. Tenzij je dit begrip breed opvat. Zo is bijvoorbeeld bouwmarkt Karwei een belangrijke standhouder op de beurs.

Meer informatie: www.vtwonen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten