Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Wandbekleding groeisegment op Heimtextil

Het segment behang is groeiende op Heimtextil. Veel belangrijke aanbieders zullen aanwezig zijn op de beurs en er is een speciale Wall Gallery show waar trendy en innovatief behang is te zien.


De revival van behang is al jaren aan de gang en dat is te zien op Heimtextil waar het belang van behang de laatste jaren is toegenomen. Door moderne technieken kan de wandbekleding worden voorzien van allerlei structuren en toevoegingen waardoor wanden niet alleen een andere kleur of structuur kunnen krijgen, maar ook een volstrekt andere uitstraling. Behang dat zo op de muur geplakt kan worden en er ook weer makkelijk afgehaald kan worden, stimuleert de verkoop bij eindgebruikers en leidt tot nieuwe innovaties bij fabrikanten.

Trendshow
Het aanbod wandbekleding concentreert zich in Frankfurt in hal 3. Hier zijn veel belangrijke aanbieders aanwezig die hun nieuwste collecties zullen tonen. In hal 3.1 (F43) is een speciale show van trendy en innovatief behang. De selectie hiervoor is gedaan door het Stijlinstituut Amsterdam dat ook verantwoordelijk is voor de aankleding van de Trendshow in het Forum op de beurs. Daar worden de algemene trends voor 2013/2014 gepresenteerd. 

Meer informatie: www.heimtextil.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten