Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Winnaars NK Woningstofferen en Parketleggen

Ivo Vermeulen is de winnaar van het Nederlands Kampioenschap Woningstofferen en Alfred Houter is de winnaar van het Nationaal Kampioenschap Parketleggen. Het gebeurde tijdens de Vakdagen Parket & Woninginrichter die deze week in Gorinchem werden gehouden.

De prijswinnaars van het NK Woningstofferen, vlnr: Jan Vermeulen, Ivo Vermeulen en Patrick Gieling 

Ivo Vermeulen van OCS Interiors uit Zoetermeer ontving de eerste prijs als beste woningstoffeerder van 2013; een cheque van 150 euro van electronicaketen BCC. De tweede en derde prijs gingen naar respectievelijk Patrick Gieling van Wentholt Wonen en Jan Vermeulen van De Noorde Interieur & Project. De kandidaten moesten in 2 dagen 4 klussen afwerken: bekleden van een trap op latten met daarin een loper verwerkt, installeren van linoleum met een inlay, Installeren van een pvc vloer en het installeren van tapijt met rondom een kader. Er waren 10 deelnemers.

Parket leggen
Bij het parket leggen was het aantal deelnemers een stuk groter (24) en werd de wedstrijd uitgesmeerd over 3 dagen. De eerste prijs in het Nationaal Kampioenschap Parketleggen ging naar Alfred Houter van HoutersHout in Opmeer. Naast een cheque van 1500 euro ontving hij de Rien Bouwmeester Bokaal. De tweede prijs was voor Bas van der Kroef van BRN Parket en de derde prijs ging naar Henk Pruysen van Pruysen Parket.
In de categorie junioren werd Joey Leenders van Michels Parket Techniek uit Wijchen de winnaar. Hij ontving de Ad van Mierlo Bokaal. Tweede werd Marcel Schippers van BRN Parket en derde Rik Simons van Simons Vloeren.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten