Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Winnaars NK Woningstofferen en Parketleggen

Tijdens de Vakdagen Parket & Woninginrichter werden wedstrijden gehouden om het Nederlands Kampioenschap Parketleggen en het Nederlands Kampioenschap Woningstofferen.

Deelnermers en winnaars van het Nederlands Kampioenschap Parketleggen.

Het Nederlands Kampioenschap Parketleggen en het Nederlands Kampioenschap Woningstofferen werden gehouden tijdens de beurs ‘Vakdagen Parket & Woninginrichter’ in Gorinchem. Beide wedstrijden werden verdeeld over twee dagen. Winnaar bij het parketleggen werd Alfred Houter van het bedrijf Houters Hout uit Spanbroek. Een fraaie prestatie want vorig jaar was hij ook al de nummer 1. Nummer 2 werd de enige vrouwelijke deelnemer, Saar Berks van Han Dorenbos, Parket van de meubelmaker uit Rotterdam en als nummer 3 eindigde Jan Nieuwland, eigenaar van De Parketlegger uit Heerenveen. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Joey Leenders van de forma BRN Parket uit IJsselstein.

Woningstofferen
De winnaar van het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen is Hein-Jan Mijnten, werkzaam bij Van Malestijn complete woningstoffering uit Voorthuizen. De tweede plaats ging naar Dave Amweg van OCS Interiors uit Zoetermeer en het brons was voor Robert Notenboom, medewerker bij Tebbenhoff woninginrichting uit ‘s-Gravenzande.

De winnaars van het NK Woningstofferen. Rechts Hans Wijnants, voorzitter van de SES. Stichting Erkende Stoffeerder. 

Close finish
Bij het parketleggen deden 22 parketteurs mee en bij het stofferen 11 stoffeerders. Bij de stoffeerderswedstrijd kostte het wat moeite om voldoende deelnemers te krijgen, maar de SES (Stichting Erkende Stoffeerders) wil via de diverse opleidingen volgend jaar zorgen voor een breder deelnermersveld. Volgens de jury van beide wedstrijden was het niveau van de deelnemers hoger dan voorgaande jaren. Vooral bij het parketleggen was het close finish. De wedstrijden werden gehouden in de Evenementenhal Gorinchem.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten