Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Woningen opgeleverd in vtwonen-stijl

Vandaag zijn in de Amsterdamse wijk IJburg de eerste nieuwbouwwoningen opgeleverd die zijn ingericht volgens de sfeer van het consumentenblad vtwonen. Met zo’n ‘woonklaar’ concept spelen gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en BAM Woningbouw in op kopers die geen zin hebben om veel tijd te steken in de inrichting van hun huis.

De woning in IJburg is een modern gezinshuis dat is ingericht in vtwonen-stijl. Het interieurpakket bestaat uit een complete luxe keuken met inbouwapparatuur, plinten, vloeren door het hele huis en de muren en trap geschilderd in de kleur(en) naar keuze. De huizen zijn gemaakt met warme materialen zoals cederhout, hebben een lage uitbouw in een donkere, warme houtlook, grote ramen tot aan de vloer en lamellen voorzetdelen aan de buitenzijde die het licht filteren.

Woonsfeer
De vtwonen-stijl is één van zes ‘woonsferen’ van bouwer BAM. Een woonsfeer stelt kopers in staat hun woning ‘woonklaar’ te laten opleveren in een sfeer die bij hen past. Daarmee kunnen ze direct wonen vanaf het moment dat ze de sleutel ontvangen en hoeven zij zelf niet meer te klussen. De vtwonen woonsfeer wordt vanaf nu aangeboden bij alle nieuwe projecten van de BAM Wooncollectie voor nieuwbouw. De stijl kan overal worden toegepast, van starterswoning tot riante twee-onder-een-kapwoning en zo’n kant en klaar huis kan overal worden neergezet.

Huis te zien op beurs
De samenwerking tussen de vastgoedontwikkelaar, de aannemer en het woonblad startte begin vorig jaar en via het blad en de site is het publiek warm gemaakt. Wie benieuwd is naar de inrichting van zo’n woning kan terecht op de vtwonen & design beurs (voorheen De Woonbeurs) die gisteren is begonnen en duurt tot en met aanstaande zondag 4 oktober. Op de beurs staat een woning in vtwonen-stijl.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten