Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Woonwarenhuis Nijhof speelt in op Pride Amsterdam


Woonwarenhuis Nijhof grijpt de deze week lopende Pride in Amsterdam aan om een 'regenboogcollectie' te presenteren. Dat is een selectie uit het bestaande assortiment met producten met een kleurtje.
 


Deze week wordt Pride Amsterdam gehouden. Onderdeel daarvan is de Canal Parade, een optocht van allerlei boten door de Amsterdamse grachten wat gepaard gaat met een hoop feest, een hoop lawaai en een hoop kleur. Dat laatste grijpt woonwarenhuis Nijhof in Baarn aan om een 'regenboogcollectie' te presenteren, die online is te zien. De collectie bestaat uit een verzameling van allerlei bestaande producten uit het assortiment met als gemeenschappelijk kenmerk dat ze allemaal een specifieke kleur hebben.
 


Veelkleurige collectie
Dat resulteert in een rood zitkussen, een grijs kunststof tafeltje, een groene gieter, vazen in blauw, geel en rood, blauwe washandjes, een gele knuffel, een koffiepot in oud-groen, een oranje decoupeerzaag, een blauw opblaasbadje, een oranje gestoffeerde stoel, een zwarte flacon handlotion, lavendelkleurige bekers en nog veel meer. "We zijn door de winkel gelopen en hebben producten bij elkaar gezocht', verklaart marketing manager Hille Beekhuis. 'Het is geen actie, maar we zijn geïnspireerd door wat zich afspeelt in de samenleving. Het heeft geen hoger doel dan wat het doel is: het tonen van pluriformiteit.'

Breed evenement
Want hoewel Wikipedia Pride Amsterdam betitelt als een 'evenement met een homocultureel karakter' is het is in de loop der jaren - de Pride wordt dit jaar voor de 26e keer gehouden - een breder evenement geworden waar mensen uit de 'LHBTIQ+-gemeenschap' zich laten zien.
De producten die Nijhof bij elkaar harkte en bestempelt als 'regenboogcollectie' hebben inhoudelijk niets met het evenement te maken, maar het geheel is wel zeer divers. 'Wij krijgen er via social media goede reacties op', vertelt Beekhuis.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten