Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

WoonWerk organiseert avond over het verleiden van klanten

Scholingsorganisatie WoonWerk organiseert een drietal bijeenkomsten onder het motto ‘De Avond van de Verleiding’. Vier succesvolle ondernemers uit verschillende branches vertellen hoe zij hun klanten verleiden.

Iedere retailer weet hoe lastig is om klanten te ‘verleiden’ waardoor zij gretig worden. Dat kan op allerlei manieren, maar hoe pak je dat aan? Waarom lukt dat bij sommige retailers uitstekend en waarom blijft het klungelen bij anderen? Welke verleidingstechnieken gebruiken succesvolle ondernemers en kun je die ook in je eigen zaak toepassen? En wat is de rol van medewerkers hierin, kunnen zij ook de trucs van het klant verleiden leren? Juist voor deze laatste groep, verkoopmedewerkers op de winkelvloer, organiseert WoonWerk, samen met verschillende brancheorganisaties ‘De Avond van de Verleiding’.

Inspirerende sprekers/entertainers
Deze wordt gehouden op een drietal locaties op drie verschillende avonden, 13, 14 en 15 april. Maggy Hopman (eigenaar van Maggy’s Mode in Spakenburg) heeft geen verkoopsters in dienst, maar ‘style coaches’ die niet alleen in de winkel persoonlijke stijladvies geven, maar ook vanuit de kledingkast bij mensen thuis. Sjef ten Berge directeur/eigenaar van Skoda center Utrecht en weet hoe de rol van de verkoper enorm is veranderd door de komst van internet. Hij meet consequent via enquêtes de tevredenheid van zijn klanten. Walter Jansen is directeur/eigenaar van een tweetal boekhandels en ga hem niet vertellen dat het slecht gaat in de boekenbranche. Hij vertelt wel graag hoe hij het begrip klantvriendelijkheid invulling geeft. Tom Cornel is autocoureur, maar tv-presentator en ook ondernemer. Hij denkt vanuit de doelgroep (fans, kijkers, sponsoren, klanten, leveranciers) en speelt daar perfect en met humor op in.

Succesvol verleiden
Deze vier sprekers zullen hun publiek laten zien hoe zij hun klanten ‘verleiden’ en daardoor succesvol zijn. De avond begint om 19.00 uur met ijs en chocolade en eindigt om 22.30 met een borrel. Deelname is gratis, maar vooral registreren noodzakelijk. De avond van de Verleiding is op 13 april in het Parktheater in Eindhoven, op 14 april in het Chassé Theater in Breda en 15 april in Theater De Spiegel in Zwolle.

Meer informatie en direct aanmelden: www.werkeninwonen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten