Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Leen Bakker elektrificeert wagenpark

Medewerkers van Leen Bakker die advies aan huis geven rijden binnenkort in elektrische auto's. Op termijn wil de retailer het wagenpark verder elektrificeren.
 


Leen Bakker geeft sinds dit voorjaar advies aan huis voor raamdecoratie en gordijnen op maat. Volgens de retailer wordt de service door de consument goed opgepikt en is deze inmiddels landelijk beschikbaar. Per september zullen alle adviseurs zich vervoeren met een elektrische auto. Dit past volgens Leen Bakker in het streven naar verduurzaming van de organisatie.

Alle services met elektrische voertuigen
Naast het huisadvies voor maatwerk raamdecoratie en gordijnen kan de adviseur ook direct inmeten en de bestelling noteren. De producten worden afgeleverd door de eigen bezorgdienst Last Smile (een knipoog naar de in bezorgdiensten gebruikte term last mile) en desgewenst kan de consument de ontvangen producten laten installeren door een monteur van Leen Bakker. Al deze services - advies, bezorging en montage - wil Leen Bakker in de toekomst realiseren met elektrische voertuigen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten