Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Samenwerking Beddinghouse en Moooi

Bedtextielleverancier Beddinghouse presenteert een collectie die is geïnspireerd op afbeeldingen van uitgestorven dieren die designmerk Moooi verzamelde. De collectie bestaat uit dekbedovertrekken, een sprei, een siersjaal en sierkussens.
 


Voor de collectie wordt gebruik gemaakt van zijde, wol en duurzaam katoensatijn en luxe afwerkingen zoals borduurwerk op zijde, koordbies, Oxford-randen, fraaie knopen en luxe ritsen. De collectie, die volgens Beddinghouse zorgt voor 'luxe en zachtheid in de slaapkamer', is vanaf de zomer leverbaar en wordt wereldwijd verkocht bij een geselecteerde groep retailers en online winkels. De primeur van deze bijzondere collectie is tijdens de Salone del Mobile die vandaag in Milaan begint.

Uitgestorven dieren
Op dezelfde beurs, maar dan vier jaar geleden, presenteerde Moooi het Museum of Extinct Animals, een tiental 'dessins' die geïnspireerd zijn op tekeningen van uitgestorven dieren. De tekeningen haalde Moooi uit collecties van diverse musea en gaf daar een eigen draai aan door onder meer diverse dieren met elkaar te combineren in een vol en weelderig begroeide natuur. Deze afbeeldingen gebruikt Beddinghouse nu voor de eigen collectie. Eerder verschenen er al karpetten en behang met afbeeldingen van Moooi's Museum of Extinct Animals, zoals op op de foto te zien is.

Samenwerking Moooi en Bddinghouse
Volgens Henriëtte van Beynum, managing director van Bedding House, 'voegt het merk Moooi een nieuwe dimensie toe aan de merkenportfolio van Bedding House. Moooi staat voor uniciteit, kwaliteit en schoonheid.' Ook Robin Bevers, CEO Moooi, is blij met de samenwerking. 'De lancering van onze eerste beddengoedcollectie is een ongelooflijk spannende stap voor Moooi. We kunnen niet wachten om de wereld de Extinct Animal beddengoedcollectie te laten zien, de toch al tactiele wereld van Moooi uit te breiden en naar de slaapkamers te brengen.'

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten