Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Woonwinkel Woondock in Duiven gaat dicht

Woondock in Duiven sluit op 31 maart 2023 de deuren vanwege 'bedrijfseconomische redenen'. De winkel werkt met een shop-in-shop formule met 150 zogeheten docks van verschillende aanbieders waarin de producten worden getoond.

 

 

De mega-woonwinkel Woondock stopt omdat de oplopende kosten het niet meer mogelijk maken om de winkel open te kunnen houden, zo laat de directie via een bericht op Facebook weten. 'Deze crisis is letterlijk één teveel geworden en deze donkere wolk waarin wij ons begeven is niet meer te verdrijven.' Per 31 maart gaat de winkel dicht en online (www.woondock.nl) wordt de zaak gecontinueerd.

Doelgroepen
Woondock startte 15 jaar geleden in Duiven met een shop-in-shop formule waarbij gebruikt wordt gemaakt van docks, enigszins van elkaar gescheiden ruimtes. In deze ruimtes staan producten van importeurs, groothandelaren, fabrikanten en zelfstandig ondernemers die zo rechtstreeks kunnen aanbieden aan consumenten. Er zijn in totaal zo'n 150 docks. Op de aankondiging van de sluiting staat dat er grote kortingen worden gegeven, maar daar is momenteel nog geen sprake van.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten